Verhaal over

RIJSCHOOL ASMUS

OVER RIJSCHOOL ASMUS

Autorijschool Asmus is al ruim 33 jaar een bekende en vertrouwde naam in Gorinchem, Leerdam en omstreken. We zijngestart in 1983 onder de naam Dave Asmus. Hij heeft 33 jaar de rijschool geleid en is een bekend en vertrouwd persoon geworden in Gorinchem en omstreken. Sinds 2013 is de rijschool overgenomen door zijn dochter Susanne Visser-Asmus en heet dus nu autorijschool Asmus.

Een prettige sfeer, betrouwbaarheid, gezelligheid en direct contact met de leerling zijn voor ons het belangrijkste. Of je nu een leerling bent die snel de vaardigheden onder de knie hebt of je bent een leerling die wat langer de tijd nodig heeft, wij passen ons aan het niveau waar jij je prettig bij voelt. Doelstelling is om een ieder veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te laten nemen.

Als rij-instructrice heb ik ervaring in het lesgeven van dove mensen, mensen met autisme, mensen met een buitenlands rijbewijs of mensen van buitenlandse afkomst en/of die geen nederlands praten (wordt engels gesproken in de lesauto).

Heb je interesse bel of mail mij gerust of maak gebruik van het contactformulier via deze site.